HOLBÆK TENNIS & PADEL KLUB ONLINE BOOKING
Spar Nord i Holbæk
Velkommen til Holbæk tennis & padel klub
Ordinær generalforsamling 2020 
Se indkaldelse til ordinær generalforsamling 2020 her.

Sommerlejr for seniorer 2020 
Skal du med på tennislejr for voksne i vores egen klub? 

Arrangementet foregår fra d. 18. - 25. juli 2020 i Holbæk Sportsby og evt. på indebanerne på Højen.

Se invitationen inkl. program her.

mvh seniorudvalget.


Træn tennis i sommerferien 

 

Træning for seniorer onsdag d. 8/7 og torsdag d. 9/7 2020.

 

Onsdag d. 8/7 fra kl. 18-21 er der dømt ren mandeaften med trænerne Mik Ledvonova, Oliver Frederiksen og Christian Lindeborgh

 

Torsdag d. 9/7 fra kl. 18-21 er der dameaften med trænerne Mik Ledvonova, Oliver Frederiksen, Amalie Feldskou og Julie Højerslev.

 

Begge dage er der træning fra 18-20.30 og der rundes af med en øl/vand og gode råd.

 

Der er plads til 16 deltagere pr. aften og tilmelding foregår efter først til mølle princippet på mail: tgvo@outlook.dk senest søndag d. 5/7.

 

Pris pr. aften: 200 kr.

 

Hvis der er spørgsmål kan vi kontaktes på 9330 2829 eller på senioransvarlig@holbaektennis.dk

 

Mvh

 

SeniorudvalgetHolbæks bedste damer... 

Lørdag den 20. Juni 2020 spiller Holbæk bedste damer mod Brøndby Strand i 2. Division Øst pulje 2.

 

Damerne kom rigtig flot fra start den 13. Juni ved at vinde med 5 - 1  over ATK Amager.

 

For at fortsætte den gode linje vil det være dejligt med god opbakning fra klubbens medlemmer/familie, samarbejdspartnere og venner.

Damerne håber på en god opbakning. 

 

Dagens Program

Opvarmning fra kl. 10.00

Kampstart kl. 10.30
Der lægges ud med afvikling af de 4 singler.

Mellem singler og doubler vil der være 30 minutters pause
Umiddelbart herefter spilles de 2 doubler. 

Vi håber at se jer på lørdag den 20. Juni ved 10 tiden.Venlig hilsen 
Knud NielsenTennis kampagne 

GODT TILBUD til alle Padel-Only medlemmer.

Vi er opmærksomme på, at det kan være lidt svært at få bane lige på det tidspunkt, hvor man helst vil spille.
Derfor vil vi nu tilbyde, at man kan opgradere til også at spille tennis udendørs resten af udendørssæsonen for kun 300 kr. frem til 15. oktober 2020.

Hvis du vil gå ALL IN og opgradere til tennis&padel-medlem med mulighed for også at spille indendørs tennis frem til 1. maj 2021, kan du opgradere kampagnekontingentet for 1.050 kr.

Ydermere kan vi tilbyde 3 timers intro til tennis samt en ketsjer for kun 300 kr., så du kan komme godt i gang og se, om et af ovenstående tilbud kan friste. Har du selv ketsjer, kan tilbuddet komme med 3 rør Technifibre-bolde i stedet.

Kontakt Klubchef Carsten Højerslev på 3010 0458 / klubchef@holbaektennis.dk eller medlemsadministrator Preben Sørensen på 4252 1612 eller bogholder@holbaektennis.dk

PS: På baggrund af tilbagemeldinger fra medlemmer om, at det kan være svært at finde banetider, og vi samtidig pt. ikke kan igangsætte de træningsaktiviteter, vi gerne ville på padelbanerne, har vi som klub anmodet Holbæk Kommune om flere banetider, f.eks. på bane 2. Det har vi desværre indtil videre fået afslag på. Holbæk Kommune planlægger at sætte aktivitetskameraer op ved padelbanerne i løbet af sommeren.Seniortræning vinter 2020 

Tilmelding til Seniortræning ude 2020 modul 1.

Der er nu åben for tilmelding til seniortrænings tilbud  2020 udendørs, modul 1, maj - juni.
Klik straks videre på "Senior" fanebladet foroven for oversigt og tilmelding.

OBS: Bemærk den korte tilmeldingsfrist: torsdag d. 21/5.
 Udendørs tennis 

GRØNT LYS for udendørs tennis.

Så kom den endelige godkendelse fra kommune og sundhedsmyndigheder, som åbner for igangsætning af udendørs tennis i Sportsbyen - under visse forudsætninger.

De første baner er klar, og vi har åbnet for booking. Der kan spilles på udendørs baner fra og med i morgen, fredag d. 24/4 kl. 12. I første omgang på Center court og bane 1 - 4. Begge vores padelbaner er også åbnet. Øvrige baner vil følge efter ganske snart.

Husk det er helt nye baner, så pas godt på dem, fej grundigt, og reparer evt. opståede huller. 

Med hensyn til padelbanerne, så er der nu hængelås på begge baner. Koden til disse er intern og ikke at offentliggøre her - men hvis man ved hvilket år vores klub blev stiftet, så er man et godt skridt på vejen...ellers kontakt én af undertegnede.

Husk at I kun kan booke hvis I har et gyldigt og betalt medlemskab. Indeværende sæson udløber jo 30/4 - så hvis man ikke har betalt for næste sæson, kan man ikke booke fra 1/5.

Som I ved er der jo nogle meget strikse regler, som skal overholdes, for at undgå smittespredning. Klik på nedenstående link fra DTF, læs det grundigt - og overhold reglerne:

https://tennis.dk/anbefaling-udendoers-baner-corona/

Læg mærke til ankomstreglerne. Kommer I for tidligt, vent på parkeringspladsen til spillerne før Jer har forladt banen, hvilket de skal gøre 5 minutter før tiden er gået. Overvej evt. at booke 2 timer i træk, så I er sikre på at kunne fuldføre en hel kamp. Bookingsystemet er sat op til dette.

Der vil blive lagt nogle instruktionsvideoer på klubbens facebook side: https://www.facebook.com/pg/Holb%C3%A6k-Tennis-Padel-Klub-161222943911866/videos/?ref=page_internal  hvor man kan se hvorledes reglerne kan overholdes.

Vi kan ikke understrege nok vigtigheden af at overholde reglerne, primært af hensyn til smitterisikoen. 

Så hjælp hinanden til at huske på reglerne hele tiden, brug den sunde fornuft - og nyd at være tilbage på gruset i det fine forårsvejr.

 

mvh

Bestyrelse og klubteam

 

 Padel tilbud 
Udsendt til alle "padel-only" medlemmer d. 30/4-20:


Kære padel only medlem

På grund af Coronasituationen var vi tidligere i april nødsaget til at opkræve kontingenter uden en forudgående godkendelse af kontingentsatser på klubbens generalforsamling, da denne måtte aflyses.

Det ER tilladt at opkræve kontingenter uden generalforsamling. Men på et webinar med DGI’s jurister blev vi opmærksomme på, at det KUN må være uændrede kontingenter. Da vi sidste år havde et kontingent på kun 200 kr. er det altså det vi opkræver nu for 2020 (i stedet for de tidligere fejlagtigt opkrævede 500 kr.).

Det endelige kontingent skal derfor besluttes når det bliver muligt at afholde en fysisk generalforsamling. Imidlertid kan vi melde ud nu, at bestyrelsen vil anbefale generalforsamlingen at fastsætte padel only kontingentet for 2020/2021 til 200 kr. for at give jer mulighed for at prøve det af en sæson mere og grundet at nogle måske er økonomisk udfordret pga. Corona.

  • Har du allerede betalt 500 kr., så vil 300 kr. ENTEN blive tilbageført til din Strakskonto ELLER du kan vælge PLUS medlemskab, som qua et unikt samarbejde om en kampagne med vores sponsor FK Sports Nordic inkluderer 1 stk. Tecnifibre Padelbat (junior eller seniorbat) og et rør med 3 padelbolde til i alt KUN 500 kr.
  • Har du endnu ikke betalt, vil du blive opkrævet det korrigerede beløb på KUN 200 kr., som vi vil bede dig om at betale hurtigst muligt. Når du har betalt kontingentet får du som en bonus fra vores sponsor udleveret 3 stk. Tecnifibre bolde uden beregning ved aftale om udlevering i Holbæk Sportsby med klubchef Carsten Højerslev på SMS 3010 0458 eller mail klubchef@holbaektennis.dk  (gælder også hvis du HAR betalt 500 kr, men IKKE ønsker PLUS medlemskabet som beskrevet ovenfor).

Skulle du mod forventning slet ikke have mod på en sæson mere, så bedes du meddele dette til Preben på bogholder@holbaektennis.dk eller 4252 1612.

På forhånd tak og undskyld den ulejlighed, som det har medført.

OBS: Fra og med mandag i næste uge vil padelbane 3 være inddelt i 1½ times bookingmoduler. Padelbane 4 vil fortsat være i 1-times bookingmoduler.  


Bedste hilsner

Klubteam og bestyrelse

Senior aktivitetsudvalg 

Kære medlemmer

Vi etablerer et nyt senior aktivitetsudvalg.

Har du lyst til at være med til at sætte dit præg på kommende sociale og sportslige aktiviteter i Holbæk Tennis & Padel Klub, så kontakt en af undertegnede:

Janne Madsen Tlf: 21907575

Claus Jürgsensen Tlf: 42300183

Ulrik Christensen Tlf: 26126198

eller skriv til klubchef@holbaektennis.dk

 

Med venlig Hilsen

Janne, Claus og UlrikDavis Cup is coming to town 

Davis Cup is coming to town 😊.


Siden tennishallen i Holbæk Sportsby kun var et stålskelet, har vi slået på tromme for at få Davis Cup til Holbæk. Nu er det nu.

Køb presale weekendbilletter til spotpris 100 kr./50 kr her fra 29/1, kl. 12 til 6/2 her

Bemærk at der til den samlede pris bliver tillagt et mindre billetgebyr.

Husk at du stadig har mulighed for at melde dig som frivillig til denne drømmeevent.

Udfyld Podio formularen fra Dansk Tennisforbund her

Kom og se med når Holger Rune, Frederik Løchte Nielsen og de andre gæve gutter spiller mod Puerto Rico på hjemmebane i Holbæk Sportsby d. 6 og 7. marts 2020.

Sidst Danmark spillede landskamp i Holbæk var i 1992 mod Kenya hvor vores cheftræner, som senere i sin karriere selv spillede Davis Cup, var bolddreng 🎾
.
Læs mere om landskampen her: https://tennis.dk/davis-cup-indtager-holbaek/


Vi glæder os enormt til, at alle os medlemmer, frivillige og ansatte fra Holbæk Tennis & Padel Klub sammen med DTF, Holbæk Kommune og Holbæk Sportsby skaber en kæmpe dansk succes 💪.


Vi håber, at rigtig mange af jer vil komme og støtte massivt op og klappe Danmark til sejr 👏Foto: Spiller Holger Rune, 16 år (Foto: Morten Olsen)

 

 

 Klubturnering inde 
Klubturnering.

Klk HER for at læse invitationen til første klubturnering i Holbæk Sportsby.

 

Så blev klubturneringsprogrammet færdigt og er tilsendt via mail.

Som I kan se er enkelte rækker blevet lagt sammen, ud fra synspunktet at de ellers ikke ville blive til noget grundet for få tilmeldte.

 

Aflyste rækker:

Damesingle C: Emma

Herredouble mester: Mohammad/Henrik

 

Vi er overbevist om, at I får nogle gode kampe, og husk at det vigtigste med turneringen er at få nogle gode kampe, gode sociale oplevelser og stemning i klubben.

 

Regler:

Der spilles med egne bolde, bedst af 3 sæt med match tie break i 3. sæt.

En vunden kamp giver 2 point

En tabt kamp giver 1 point.

Ved pointlighed går den med flest spillede kampe i puljen videre

Finalerne spilles i weekenden 4-5 april. Finalerne vil blive nr. 1 mod nr. 2 i puljen, dog med den undtagelse at i den ene række, hvor der er 2 puljer er det de 2 1’ere der spiller finale mod hinanden

 

Med håb om at alle får nogle rigtig gode oplevelser

God fornøjelse

 

Eva & Casper

 


Der er nu åbnet for tilmelding til sommerlejr 
Nu er tilmeldingen til årets sommerlejre åbnet. I juniormenuen under tennisskoler

Nyhedsbrev 20 maj 2020 
Link til nyhedsbrev af 20 maj 2020 fra bestyrelse og klubteam her.

Mail problemer 
MAIL  PROBLEMER:

Flytning af vores "holbaektennis.dk" domæne til ny udbyder (med mere plads) er nu afsluttet, og alt skulle være oppe at køre igen.

Vi hører dog ofte, at medlemmerne ikke modtager de mails, vi udsender til Jer alle.

Der kan være flere forklaringer på dette - men nu har jeg lavet en vejledning, som angiver hvordan man kan sikre, at vores mails i det mindste ikke strander i udbyderens spamfilter. Kaldes også "Whitelisting".

Så hvis DU ikke synes at modtage mails fra klubben, når andre gør, så prøv at følge denne vejledning trin for trin.

Link til vejledningen her.

Bruger du Outlook? Læs her en vejledning til opsætning af spamfilter i Outlook: https://proximo.dk/spam-filter-outlook/?fbclid=IwAR3tUp7cIzmaVU8sZ_Rw2wU-UGMwC9WtXhv-ivrly1PDoiaM542RWMW_LGU


mvh Preben S. / medlemsadm.


Flytning til Holbæk Sportsby 
 

Praktisk information til alle medlemmer

 

På den ekstraordinære generalforsamling onsdag d. 30/10-2019 bemyndigede generalforsamlingen bestyrelsen til at flytte alle klubbens indendørs aktiviteter til tennishallen i Sportsbyen med virkning fra 1.11.2019, uagtet at kravene til udendørsfaciliteterne samt andre forhold endnu ikke er opfyldt. Der deltog 128 medlemmer. 119 stemte for, 4 blanke stemmer og 5 stemte imod.

Bestyrelsen vil fortsat følge op på fejl og mangler som beskrevet i de af Holbæk Kommune udarbejdede funktions- og kontraktkrav til Sportsbyen, og som er evalueret af klubben i notat af 18.09.2019.

Vi er klar over, at det er med kort varsel. Bestyrelse og klubteam er i fuld gang med at planlægge det praktiske og opfordrer generelt til hjælpsomhed, opbakning og forståelse undervejs i flytteprocessen.

 

Holdkampe

Allerede i weekenden er der fuld gang i aktiviteterne i tennishallen i Sportsbyen.

Både herrer og damer spiller mod Brøndby Strand i 2. Division øst.

Vi håber at få en god opbakning til lørdagens underholdende holdkampe.

 

Herrernes holdkamp er programsat med start kl. 10.00.

Damernes holdkamp er programsat med start kl. 13.00.

 

Herefter spilles alle holdkampe indendørs i Sportsbyen.

 

Junior- og seniortræning samt Drop in

Træning resten af ugen og drop in i weekenden foregår som hidtil på Højen. Fra mandag d. 4. november og frem foregår alle træningsaktiviteter, drop in mm. i Holbæk Sportsby. Tilskuere til træning og holdkampe forventes at opholde sig i klubzonen på 1. sal.

 

Banebooking

I skal som medlemmer fortsætte med at booke baner fuldstændig uændret i tennisklubbens bookingsystem. Vi arbejder på at få flytte bookingskærmen ud til Sportsbyen, men der kan være en periode hvor I kun kan booke baner via egne skærme på PC eller mobil. Banen tættest på receptionen er nummer 1 og så fremdeles. Bane 4 er ud mod det udendørs tennisanlæg.

 

Omklædningsrum og skabe

Der er fælles omklædningsrum i midten af Sportsbyen på den anden side af gangen overfor tennishallen. Man kan for 250 kr. om året købe et armbånd, som giver adgang til et skab (man finder et ledigt skab og bipper med armbåndet). Udgangspunktet er ellers at man tager sine ting med sig ud til banen, når man har klædt om.

Har du spørgsmål til ovenstående eller noget du gerne vil hjælpe med, så kontakt Ole Bindslev på 2872 5816, Carsten Højerslev på 3010 0458 eller Preben Sørensen på 4252 1612.

Mvh Bestyrelse og klubteam.Juleturnering for motionister 
Juleturnering for motionister

Se invitation til juleturnering for motionister d. 27. december her


Invitation tennis 2. div herrer 

Lørdag den 1. Juni 2019 spiller Holbæk herrer mod Roskilde i 2. Division Øst.

I 2018 var herrerne meget tæt på at rykke op i 1. Division. Holdets må er at gøre det mindst lige så godt i 2019.  Derfor håber vi på stor opbakning fra klubbens medlemmer, familie, venner med videre.

Vi håber at I kommer og støtter os på vores vej til oprykning til 1. Division – vi ses. 

Der lægges ud med 4 singler med Kampstart kl. 11. 00

Umiddelbart herefter spilles 2 doubler.

 

Med sportslig hilsen

Knud Nielsen2Medlemsmøde 

 

Medlemsmøde om Sportsbyen og flytningen,
tirsdag d. 18. juni kl. 19 på Højen 


 
Bestyrelsen ønsker inden flytningen til Sportsbyen at informere klubbens medlemmer om:

 

-       Tennisfaciliteterne i Sportsbyen inde og ude

-       Driften af tennisfaciliteterne.

-       Flytningen.

-       Arbejdsprojektet med bord/bænke og bænke, som vi skal have udført for at tage dem med.

 

Vi håber at mange vil møde op selvom det er med meget kort varsel vi indkalder til mødet.

Bestyrelse og klubteam

 Indvielse af Sportsbyen 

INDVIELSE AF HOLBÆK SPORTSBY FREDAG DEN 21. JUNI 2019

Åbningsløb Kl. 15:00: Løb (3 km) for børn og voksne med borgmester fra Absalon Skolen til Holbæk Sportsby Kl. 15:30: Holbæk Garden og Cirkus Kæphøj underholder ved Holbæk Sportsby

Snoren klippes Kl. 15:50: Tale ved borgmester Christina Krzyrosiak Hansen – "klip af snor" – tale ved direktør Carsten Damgaard på stadion Oplev Holbæk Sportsby Kl. 16:00: Padel med den dobbelte danmarksmester og landsholdsspiller Tore Deleuran Skjold + Bordtennis – oplev den mangeårige danmarksmester Allan Bentsen Kl. 16:15: Miniforedrag med læge Jerk W. Langer i Holbæk Kommunes Sundhedscenter i Sportsbyen (foredraget gentages kl. 17:15) Kl. 17:00: Show med Nuclear Devils Drumband – straffesparkskonkurrence med HB&I – show med Holbæk Garden

Officielt aftenprogram Kl. 17:50: Holbæk Garden marcherer med publikum ind i Multihallen Kl. 18:05: "Publikumsopvarmning" Kl. 18:15: Taler ved borgmester Christina Krzyrosiak Hansen og direktør Carsten Damgaard Kl. 18:30: Fællessang: "Der er et yndigt land" Kl. 18:45: Opvisning ved Jernløse Gymnastikforening og Holbæk Gymnastikforening. "Basketshow" med Holbæk Basket Klub Opvisningskamp: Kl. 19:30: Opvisningskamp på tennisbanen med de tidligere Davis Cupspillere og danmarksmestre Mik Ledvonova og Martin PedersenSommerlejr i uge 27 og 31 
Tilmeld dig sommerlejr i uge 27 eller 32

I 2018 afholder vi sommerlejre for juniorer i uge 27 (2/7-5/7-18) & uge 32 (6/8-9/8-18) - mandag til torsdag i begge uger kl. 10-15. Pris 300 kr.

Se indbydelsen til sommerlejrene i uge 27 og uge 32 her

Tilmelding til sommerlejr her

Tilmeldingsfrist til uge 27 er d. 25. juni og til uge 32 er tilmeldingsfristen d. 30. juli2. division Øst Damer Holbæk-Herlev 

Kr. Himmelfartsdag spiller Holbæk bedste damer/stjerner mod Herlev i 2. Division Øst.
Vores damer er kommet rigtig flot fra start i 2. Division øst. For at fortsætte den gode stime af sejre ville det være super dejligt med opbakning fra klubbens medlemmer/familie, samarbejdspartnere og venner, hvorfor Damerne håber på stor opbakning.
Det bemærkes at damerne i indeværende sæson har opnået nogle super flotte resultater.
Der lægges ud med 4 singler med Kampstart kl. 10.00
Umiddelbart herefter spilles 2 doubler.

Vi ses kr. Himmelfartsdag kl. 10.00 😊

Venlig hilsen
Knud NielsenEkstraordinær generalforsamling 
Klubben afholdt d. 26/6-2019 ekstraordinær generalforsamling ang. udflytning til Holbæk Sportsby.

Referat fra denne samt efterfølgende kommunikation med Holbæk kommune findes under "Om HTK" / "Generalforsamlinger"  (kræver log-in).
Opdateres i takt med yderligere kommunikation.

Seneste update er fra 12/9
.

Generel information om situationen er udsendt til alle medlemmer via mail d. 10/7, og kan også læses her.


Finaler i klubturneringen 
Finaler i klubturneringen

Finalerne i klubmesterskaberne blev skudt i gang i dag med bl.a. 50+ og 60+ finaler. I morgen er de 4 herrer fra førsteholdet på banen MOD hinanden :-). Kl. 12.00 går det løs med singlefinalen Henrik Nielsen vs Oliver Frederiksen og derefter er der double Oliver/Henrik vs Jesper Pløger/Marcus August Christiansen. Men klubturneringens finaler starter allerede kl. 10.00, da der også spilles A og B-række finaler. Der vil være en bid brød, kaffe, øl og vand til de fremmødte, så kom og hep og se god tennis :-)


Se plan for finalerne søndag her


Se finaleresultaterne her


og senere spillet vandt Claus Jürgensen og Ulrik Christensen i herredouble A. Tillykke til alle klubmestre :-)Årets tennisbrag i 2. division Holbæk-Ryvang 

Kom og støt førsteholdet til Årets tennisbrag på Højen lørdag d. 18. november kl. 12

Dagens program:


10-11.30: Familie skum-tennis med Mik Ledvonova samt Voksenintro kl. 10-11


12.00:     2. division Øst holdkamp Holbæk- TK Ryvang, 3 første singler.

Holbæks hold: Mik Ledvonova, Oliver Frederiksen, Henrik Nielsen, Marcus August Christiansen og Jesper Pløger


13:30:      Lækre julesandwiches for en 20’er inkl. drikkevarer, kaffe og kage


13.30 -     Afgørelsens time med 4. single og de 2 doubler


16.30: -    social 2i1 turneringer hvor ALLE kan være med uanset alder og niveauJulefrokost 
Invitation til julefrokost d. 16. november 2019 - se invitation her.


  


Kom og støt drenge i sidste førsteholdskamp 

Dagens program til førsteholdets sidste kamp hjemme
mod Greve lørdag d. 24. august 2019 med oprykningsfest

 

Program
Kl. 11.00 De 4 herresingler sættes i gang

Kl. 13.00 Pause, muligt at købe flæskestegssandwiches

Kl. 13.30 2 herredoubler.

Kl. 15.30 Tag din makker med og spil "Davis cup"mod andre hold.
Der spilles 2 singler og 1 double, 1 sæt i hver kamp.

Kl. 17.30 Sæsonafslutningsfest.

Menu: Vi griller steaks og pølser, tilbehør, salater, kartofler med krydderier og
lækkert brød.

Pris for menuen: Voksne 150 kr. / børn 75 kr. inkl. drikkevarer


Tilmelding: https://forms.gle/7E6yYdtr1e31au6f8

 Medlemsmøde 
Medlemsmøde i tennisklubben torsdag d. 1. februar 2018

Vær med til tegne fremtidens Holbæk Tennisklub. Se hele indbydelsen her.

 

DGI-konsulent Mathias Teglbjærg vil lede os gennem aftenens program:

 

17.00 – 17.30:     Velkomst og introduktion til aftenen

17.30 -  18.30:     Drøftelse af fremtiden i Holbæk Tennisklub

18.30 – 19.00:     Sandwich, øl og sodavand

19.00 – 20.00:     Præsentation af ideer, idesortering og prioritering

20.00 – 21.00:     Mål og handlingsplaner

 21.00:                  Spørgsmål og afrunding

 
Bemærk, at der inden medlemsmødet vil være mulighed for rundvisning ved bl.a. tennisfaciliteterne i Holbæk Sportsby kl. 16.00 til ca. 16.45.

 Tilmelding til både rundvisning og klubmøde direkte her: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScQ3LZUCjpoPgFyyYAYEGLq4esGlVZibVKWra49C4p1NbFR4A/viewform, på hjemmesiden eller på liste i klubhuset.

 

Vi håber, at mange vil møde op til denne spændende aften, til gavn for klubben og tennissporten.
 

Venligste hilsner

Bestyrelse og klubteamGeneralforsamling 13. marts 2017 
Generalforsamling 13. marts 2018 

 

Ordinær generalforsamling afholdes tirsdag den 13. marts 2018 kl. 19. Se indkaldelsen som PDF her.

 

Dagsorden for generalforsamling 2018 ifølge  "Vedtægter for Holbæk Tennisklub" kan ses her

 
Regnskab for 2017 og budget for 2018 kan ses under "Om HTK" i topmenuen og derefter "Generalforsamlinger" (kræver login).

p.b.v.

Ole Bindslev

Formand.Tennissportens Dag 2019, lørdag d. 4. maj 
Tennissportens Dag 2019 , lørdag d. 4. maj, kl. 10-15

Program:

Kl. 10.00           Hygge med kaffe og et stykke morgenbrød.

Kl. 11.00           Opvisningskamp med bl.a. Jern Henrik og Oliver Speedserver

Kl. 12.00          Tapas, jordbær, champagne, øl og vand mm.

Kl. 13.00           2i1 doubler fora alle.

Kl. 14.00           Fri tennisleg på banerne

Man må meget gerne melde sin ankomst her og deltager så i lodtrækning om tennispræmier

Se indbydelse her
Persondata forordningen 

Beskyttelse af medlemmernes persondata.

Holbæk Tennis & padel klub har i samarbejde med DGI og Globus Data, og efter yderligere vejledning fra bl.a. Holbæk kommune, nu opdateret vores persondata politik, så den lever op til de nye EU-regler, gældende fra 25. maj 2018.

Den vedtagne politik kan alle medlemmer læse ved at klikke på fanebladet "Om HTK (incl. persondata politik") øverst på denne side, og derefter på "Vedtagne politikker", som I efterfølgende finder i venstre margen.


I tilfælde af spørgsmål omkring dette, er I velkomne til at rette henvendelse til undertegnede.


På bestyrelsens vegne

Preben Sørensen (medlemsadministrator)

bogholder@holbaektennis.dk
tlf 42521612Medlemskampagne 
Forsommertilbud til nye medlemmer

Klubben runder snart igen 500 medlemmer. Vi har et godt tilbud til alle venner og bekendte. Bliv nyt medlem i klubben inden 1. juni 2018. Så får du 25% i rabat på den første sæsons kontingent.

Se kampagnepriserne her


Kontakt Carsten på 3010 0458 hvis du eller en af dine venner vil i gang med at spille

Familie skumtennis og træning til stævne 
Familietennis og træning til skumtennisstævner lørdag formiddage

Så er vinteren på vej og det er tid til en masse skumtennis for børnene. De lørdage hvor banerne er ledige fra turneringer afholder vi familitennis og det er også her der er mulighed for at træne til skumtennisstævner.

Læs mere her

Tilmelding til skumtennisstævne i Stenhushallen, Stenhusvej 20, 4300 Holbæk her: https://www.dgi.dk/tennis/arrangementer/201717804028

Voksenintroduktion i Holbæk Tennisklub 
Voksenintroduktion i Holbæk Tennisklub lørdage fra 13. januar 2018, kl. 10

Vil du gerne prøve at spille tennis (igen måske) så starter vi op med voksenintroduktion om lørdagen kl. 10 på Højen 38:

Lørdag d. 13. januar kl. 10-11
Lørdag d. 20. januar kl. 10-11
Lørdag d. 27. januar kl. 10-11

Vi spiller på tæppeunderlag, så indendørs sportsko med flade profiler er bedst egnet og ketsjer kan du låne i klubben.

Du kan være med 3 lørdage gratis inden du tager stilling til om tennis er noget for dig.Klubturnering d. 8-9. september 
Klubturnering i nyt format d. 8-9. september 2018

Se invitation her

Lørdag aften efter klubmesterskaberne er der fællesspisning. Det koster 75 kr. per voksen og 50 kr. barn for at spise med. Alle er velkomne uanset om man er deltager i klubmesterskaber eller spiller på hold, så tag vennerne under armen. Vi sørger for drikkevarer, som kan købes billigt. Vi glæder os rigtig meget til at se jer til nogle festlige dage og en festlig lørdag aften.

Tilmelding til spisning her: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeQe9SYcs09krDe_lMFJGVBAobec9zRtS8e7bE_oN6uK_YOCw/viewform eller på liste i klubhuset.

Plan over lodtrækningen til klubturneringen samt plan med tidspunkter ligger i vores Dropbox mappe sammen med regelsæt for flytning af kampe samt retningslinier for kampe uden dommer: https://www.dropbox.com/sh/2pd7t8bye2ihyfi/AAAPWu3cv-SHDLl0oTdqRqODa?dl=0

Plan for finalerne søndag udarbejdes først lørdag aften, men vi regner med at kampene afvikles i tidsrummet kl. 10-16. Undtagelse kan dog være Damedouble A kampene som forventes at starte kl. 9. Deltagerne bedes i øvrigt holde øje med opkrævning for deltagelse i turneringen, dette sker via det sædvanlige login til tennisklubbens hjemmeside.

Vigtigt!: Der kan forekomme ændringer i planen, så det er vigtigt i løbet af ugen at holde øje med om der uploades nye kampplaner i Dropbox mappen.

Vi ses i weekenden :-)

Bedste hilsner
Klubturneringsudvalget
Ekstra voksentræner til Holbæk fra DTF trænerhus 
Velkommen tilbage til træner Kry Bøttcher

Her til morgen blev der skrevet under på en kontrakt mellem DTF og Holbæk Tennisklub. 2 dage om ugen leverer DTF en træner til Holbæk Tennisklub:
Kitte Kry Bøttcher har tidligere været ungtræner i Holbæk Tennisklub og mens hun de sidste mange år har læst Idræt har hun været træner i både B93 og ATK i København.
Som spiller har hun været med til at spille sit hold i ATK op i 1. division. Kry kommer til at være træner på fuld tid, da hun også skal træne i en anden sjællandsk klub.


Her til eftermiddag satte Kry sig i toget mod Holbæk og var med til at spille en times tid inden den stod på kort intromøde, kage og billeder.
Vi ser med stor glæde frem til samarbejdet med Kry og håber at alle vil hjælpe med at byde hende hjertelig velkommen tilbage. Kry starter  d. 18. april


       

 
MobilePay 
MobilePay til erhverv - og dermed for vores klub - er ændret en smule, således at man fremover kun skal indtaste et 5-cifret nummer.

Holbæk tennisklubs MobilePay nummer er nu:

41841.

Det er naturligvis vigtigt, at man altid angiver hvad en betaling vedrører, hvis man benytter denne mulighed (tryk på "skriv besked" og indtast hvad det drejer sig om).

MobilePay kan benyttes til "ad-hoc betalinger", som f.eks. boldkøb, gæstespil, pizza-aftener og lign. - men helst IKKE til kontingenter, 
træningsgebyrer eller andre større betalinger, som er opkrævet gennem halbookingsystemet, da en betaling med MobilePay ikke automatisk udligner en faktura i halbooking.


mvh 
Preben Sørensen / kasserer mm.


RETRO tennisevent i Holbæk Tennisklub 
RETRO tennisdag og aftenfest for ALLE lørdag d. 2 september, kl. 15 til ?

Sæt kryds i kalenderen. Måske husker du det gamle klubhus, Davis Cup på Centre Court mod Kenya med Mik som bolddreng og Kenneth Carlsen som spiller. Og fra tidligere tennislegenderne Bjørn Borg, Ivan Lendl, Jimmy Connors og John McEnroe. Og tennisens storhedstid i Danmark. Vi inviterer dig til RETRO tennisdag med masser af aktiviteter og alle er velkomne. Tennisturnering med træketsjer, servekonkurrence, lodtrækningspræmier som f.eks. billetter til den nye film BORG i Kulturbiografen, kåring af mest troværdige OLD SCHOOL deltager, jordbær fra Frugtboden og boblevand til deltagere, spisning om aftenen med 80'er musik og måske lidt dans. PRIS: 100 kr for voksne og 60 kr. for børn.

Se invitation som PDF her

Tilmeld dig/jer her:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSev_R4p_rACisFQkHMQPiCHNvGYuG2I_4Wcwvk5Qah2zYsYCA/viewform


Psst. Og spred budskabet og find det klassiske tennistøj, pandebåndet, de hvide bolde og træketsjeren frem. Se hvad der gemmer sig bagerst i skabet :-)

Se foreløbig deltagerliste pr. 23. August her


Fleksibel træning for alle medlemmer 
Fleksibel træning for alle medlemmer

Så lancerer Holbæk Tennisklub et ekstra træningskoncept udover de eksisterende træningsformer med juniortræning, begyndertræning, holdtræning og motionisttræning. Tilbuddet om Fleksibel træning er til alle medlemmer - juniorer, ungseniorer og seniorer.

Tanken er at 1-4 spillere kan gå sammen og hyre en træner hvis der er særlige slag eller områder, som personen eller gruppen ønsker at arbejde lidt mere grundigt med. Det kan være sammen med dine vanlige makkere eller med nye relationer. Det kan også være flere fra eller hele familien, der ønsker en time på banen sammen. Du bestemmer.

Med færre på banen er det også nemmere i samarbejde med træneren at justere f.eks. det tekniske og dermed øge glæden ved tennisspillet og/eller undgå skader.

Læs mere om konceptet, trænerkategorier, form og priser her


Hvis du har spørgsmål så kontakt gerne Carsten på 3010 0458


Fredagsturnering d. 1.februar 2019 
Kom til Fredagsturnering 1. februar 2019, kl. 18

Se invitation her

Spilleplan for indendørs klubturnering 2017-18 

 

Turneringsplan til indendørs klubturnering 2017-18 er klar :-)

Kontaktliste, regelsæt, retningslinier - og senere resultater - findes i dropbox-mappen her.     

Planen og øvrig information opdateres løbende. Så venligst hold jer orienteret om indholdet i denne mappe. Der vil ikke nødvendigvis blive sendt mails ud til deltagerne ved mindre ændringer.

Med venlig hilsen
Klubturneringsudvalget v. Peter Klein, Lars Karlsen og Peter Helms

OBS fra kasseren: Opkrævninger for deltagelse i klubturneringen ligger nu klar til betaling næste gang du logger ind...! mvh Preben S.
Klubturnering 2018 Ude 
Så er der klubturnering

De 2 første weekender i September afholder klubturneringsudvalget klubmesterskaberne som Cup med vinder og bonusrunder.

Se invitationen her

Motioniststævne for 50+ hold i Slagelse 
Motioniststævne for hold i Slagelse d. 29. december 2018

Så er der endnu en mulighed for at komme ud som hold og hygge med ligesindede fra andre klubber.

Se invitation til motioniststævne for hold i Slagelse d. 29. december 2018, kl. 10.30-17 med efterfølgende spisning om aftenen her


Baneklargøring 

 

BANEKLARGØRING.

Sidste chance for baneklargøring på Højen.
Næste år spiller vi udendørs i Holbæk Sportsby.

Vi starter baneklargøringen lørdag den 7 og søndag den 8 april. Vi fortsætter i weekenden d. 14. og 15. april og derefter indtil banerne er klar.

Der er opgaver til alle. Der skal bæres brædder, rives blade, fejes baner og spredes grus.

Alle tidligere arbejdsdage med baneklargøringen har vist, at jo flere vi arbejder sammen, jo nemmere går det. Og hyggeligere bliver det også.

Vi begynder kl 10, og slutter ca. kl 15. Kan du kun formiddag eller eftermiddag, så er det også fint. Der er brug for al hjælp.

Anlægsudvalget sørger for at der er mad og drikkevarer til frokost.

Vi har brug for alle, så skriv dig på listen i klubhuset eller send en mail til anlaeg@holbaektennis.dk, så vi kan få gang i en fin udendørs sæson.

Med venlig hilsen
Anlægsudvalget

 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 
Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling

For endelig vedtagelse af navneændring fra Holbæk Tenniskliub til Holbæk Tennis & Padel Klub indkaldes hermed til ekstraordinær generalorsamling.

Se indkaldelsen her

Kontakt med klubben i ferieperioden. 

Sommerferie

I ugerne 28 – 31 har klubchef Carsten Højerslev og cheftræner Mik Ledvonova ferie og kan derfor ikke kontaktes.

Ved køb af bolde eller anden nødvendig kontakt til klubben vil Preben Sørensen  tlf 42521612 eller René Guldbæk tlf. 23200061 være behjælpelig.

Der er ikke træning i ugerne 27 - 32

I uge 32 er der sommerlejr for juniorspillere.

God ferie til alle.

 

Ole Bindslev

Formand2i1 double hyggeturnering fredag d. 30/11 
2i1 double hyggeturnering fredag d. 30 november 18

 

Tilmeld dig en hyggelig fredag aften d. 30. november, kl. 18-21
hvor vi spiller 2i1 doubler på kryds og tværs

 

Pris: 100 kr. inkl. lækker mad og drikkevarer. ALLE seniorer og ung-seniorer er velkomne –
også juniorforældre, som overvejer at komme i gang 😉.

Se invitation her. Tilmelding her senest d. 29. november:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdkrqIR0L3zAOYgYc0FjHWrsS1duPNF1jin0J-tPJcTT3VlEw/viewform

Julen 2018 
Julen 2018

2018 har været et begivenhedsrigt år for vores tennisklub, som i løbet af året er blevet forvandlet til Holbæk Tennis & Padel Klub. Vi er klar til nye udfordringer og ikke mindst en masse pragtfulde oplevelser sammen med de andre foreninger i Holbæk Sportsby. Hvis du har lyst til at læse mere om året, der gik så læs julebrevet fra bestyrelse og klubteam her: 

JULEBREV 2018Vi ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og et festligt nytår 

 


SM guld til U14 piger Team Holbæk-Roskilde 
SM guld til Team Holbæk-Roskilde

Team Holbæk-Roskildes U14-piger gentog bedriften fra sidste år og vandt idag GULD til Sjæ¦llandsmesterskaberne i Farum. Modstanderne var velspillende piger fra Øresund, som i semifinalen lørdag havde slået HIK på flest vundne partier. Finalen blev næsten lige så tæt og endte 3-3. Udslagsgivende blev 2 vundne sæt mere samt at Julie og Amalie med 10 vundne partier i træk vendte 2-4 til sejr på 6-4 6-0 i første-doublen. Begge havde forinden vundet deres singler. Stort tillykke til jer piger Amalie, Nicolina, Freja, Cecilie, Iben og Julie, som har spillet kampe i sæsonen, til trænerteamet med Mik Ledvonova i spidsen i Holbæk, trænerne i Roskilde og til holdkaptajnen Casper, som har taget hånd om holdet


Gratis voksenintro i efteråret 2018 

Gratis voksenintro i efteråret - kom og prøv


Kom til gratis Voksenintro i Holbæk Tennis & Padel Klub i efteråret 2018


Kommende datoer for voksenintroduktion:

Mandag d. 8. oktober 2018, kl. 20-21
Mandag d. 15. oktober 2018, kl. 20-21
Mandag d. 22. oktober 2018, kl. 20-21
Mandag d. 29. oktober 2018, kl. 20-21
Mandag d. 5. novemberr 2018, kl. 20-21

Vi glæder os rigtig meget til at se endnu flere nye ansigter i klubben.

Hvis du har spørgsmål så kontakt senioransvarlig René Guldbæk på 2320 0061 eller klubchef Carsten Højerslev på 3010 0458 /klubchef@holbaektennis.dkAdidas klubtøj 

Så kan du igen bestille Adidas klubtøj

Adidas shorts, nederdele, t-shirts og/eller træningsdragt med HTK-klub logo og dit eget navn på.

Træningsbukser til børn for 250 kr. og voksne 275 kr. Træningsoverdel 350 kr. for børn og 375 kr. for voksne.
Shorts, skirts og t-shirts 150-200 kr. for børn. 200-250 kr. for voksne. Navnetryk pr. stk. 50 kr.

Se alle priser og Download bestillingsseddel her

Der ligger også bestillingssedler i klubben. Fra mandag d. 6/2 til fredag d. 17/2 kan du prøve tøjet i klubben.
Kontakt klubchef Carsten Højerslev i klubben, på klubchef@holbaektennis.net eller på mobil 3010 0458.Problemer med at modage mails fra klubben? 

Problemer med at modtage klubbens mails?

Se vejledning HER til hvordan du kan undgå at vores mails strander i din udbyders spamfilter.Juleturnering 2017 
Juleturnering for motionister 201 torsdag d. 27. december

 
Af med julesulet - vi spiller og hygger kl. 14-17. Se hele indbydelsen her.

Mødetid kl.13.45!

 

Der serveres kaffe, gløgg og æbleskiver. Vi udfordrer hinanden ved hjælp af spillertal.

Max. antal spillere: 20. Pris 40 kr.

 

Tilmelding på liste i klubben senest d. 20.12

Ved afbud senere end d. 26.12 hæfter man for betalingen.

Afbud til rikke.danvold@gmail.com /sms:60777581Ny klubchef i Holbæk Tennisklub 
Ny klubchef i Holbæk Tennisklub

Carsten Højerslev er ansat som Klubchef i Holbæk Tennisklub fra 7. november 2016.

Med reference til bestyrelsen får Carsten ansvar for ledelse, drift og udvikling af HTK i samarbejde med øvrige ansatte, udvalg og andre frivillige i klubben. Se mere detaljeret beskrivelse af Carstens fremtidige rolle i HTK her.

Kort sagt bliver Carsten også medlemmernes daglige kontakt i Holbæk Tennisklub.

Vi byder Carsten velkommen og glæder os til samarbejdet, som vi er sikre på vil blive en stor gevinst for alle klubbens medlemmer.

Carsten kan kontaktes på klubchef@holbaektennis.net eller mobil 3010 0458

Sportslige hilsner fra Bestyrelsen i HTK

 


Online HjælpLuk
ENTRY NOT FOUND
Udviklet af  Globus Data ApS    |   Cookie politik Holbæk Tennis & Padel klub ONLINE BOOKING, | Tlf.: 3010 0458 | CVR: 84511617