HOLBÆK TENNIS & PADEL KLUB ONLINE BOOKING
Danbolig Holbæk
Glemt Login?
Velkommen til Holbæk tennis & padel klub
Seniortræning efterår 2020 

Tilmelding til Seniortræning inde 2020.

Der er nu åben for tilmelding til seniortrænings tilbud  2020 indedørs, okt - nov.
Klik straks videre på "Senior" fanebladet foroven for oversigt og tilmelding.Nyhedsbreve 2020 
Klik HER for at læse nyhedsbrev fra bestyrelse og klubteam sept. 2020, udsendt til alle medlemmer 14/9-20.

Klik HER for at læse nyhedsbrev fra bestyrelse og klubteam juli 2020, udsendt til alle medlemmer 5/7-20.

Klik HER for at læse nyhedsbrev fra bestyrelse og klubteam maj 2020, udsendt til alle medlemmer 20/5-20.
Indendørs tennis 

Ang. indendørs tennis:

D. 1. september, starter indesæsonen officielt. Heldigvis ser det ud til at vejret arter sig så fint, at der kan spilles udendørs et stykke tid endnu. Den officielle afslutning på UDEsæsonen er jo 15. oktober.

Som tidligere nævnt forestår der en reparation af gulvet i sportsbyens tennishal. Mange spørger hvornår det kommer til at foregå - og det spørger vi også om, uden at kunne få andet svar end at der endnu ikke er sat dato på arbejdet.

Så indtil videre kan sportsbyens tennishal benyttes til indendørs tennis ubegrænset og efter gældende regler for timekontingent (husk at booke) - og så skal vi nok informere Jer alle så snart vi hører hvornår, og hvor længe den bliver lukket under reparationsarbejdet.

mvh Bestyrelse og klubteam.Fredagsturnering 

På opfordring forsøges genoptagelse af “fredagsturnering".

I den anledning undersøges hvorvidt og i hvilket omfang medlemmerne vil
støtte op om dette initiativ.

Derfor, hvis du vil benytte dig af tilbud om fredagsturnering, send straks en
mail eller sms til:
Mail: Knudnielsenbyg33@gmail.com
Sms: 2340 5464
Svar senest 30. September 2020

Det foreslås at fredagsturnering, som tidligere, afholdes den sidste fredag i
måneden fra kl. 18.00

Budget:
Banegebyr pr. Bane 80 kr. for 2 timer
Minimum deltagere 6
Deltager betaling 15 kr.

Der spilles doubler
Bolde kan købes i HPTK
Eller egne kan benyttes.

Fredagsturnering er for alle medlemmer i HPTK uanset spillertal.

Venlig hilsen
og med håb om at tilbuddet vil blive benyttet flittigt.
Knud NielsenTennis kampagne 

GODT TILBUD til alle Padel-Only medlemmer.

Vi er opmærksomme på, at det kan være lidt svært at få bane lige på det tidspunkt, hvor man helst vil spille.
Derfor vil vi nu tilbyde, at man kan opgradere til også at spille tennis udendørs resten af udendørssæsonen for kun 300 kr. frem til 15. oktober 2020.

Hvis du vil gå ALL IN og opgradere til tennis&padel-medlem med mulighed for også at spille indendørs tennis frem til 1. maj 2021, kan du opgradere kampagnekontingentet for 1.050 kr.

Ydermere kan vi tilbyde 3 timers intro til tennis samt en ketsjer for kun 300 kr., så du kan komme godt i gang og se, om et af ovenstående tilbud kan friste. Har du selv ketsjer, kan tilbuddet komme med 3 rør Technifibre-bolde i stedet.

Kontakt Klubchef Carsten Højerslev på 3010 0458 / klubchef@holbaektennis.dk eller medlemsadministrator Preben Sørensen på 4252 1612 eller bogholder@holbaektennis.dk

PS: På baggrund af tilbagemeldinger fra medlemmer om, at det kan være svært at finde banetider, og vi samtidig pt. ikke kan igangsætte de træningsaktiviteter, vi gerne ville på padelbanerne, har vi som klub anmodet Holbæk Kommune om flere banetider, f.eks. på bane 2. Det har vi desværre indtil videre fået afslag på. Holbæk Kommune planlægger at sætte aktivitetskameraer op ved padelbanerne i løbet af sommeren.Fleksibel træning for alle medlemmer 
Fleksibel træning for alle medlemmer

Så lancerer Holbæk Tennis & padel klub et ekstra træningskoncept udover de eksisterende træningsformer med juniortræning, begyndertræning, holdtræning og motionisttræning. Tilbuddet om Fleksibel træning er til alle medlemmer - juniorer, ungseniorer og seniorer.

Tanken er at 1-4 spillere kan gå sammen og hyre en træner hvis der er særlige slag eller områder, som personen eller gruppen ønsker at arbejde lidt mere grundigt med. Det kan være sammen med dine vanlige makkere eller med nye relationer. Det kan også være flere fra eller hele familien, der ønsker en time på banen sammen. Du bestemmer.

Med færre på banen er det også nemmere i samarbejde med træneren at justere f.eks. det tekniske og dermed øge glæden ved tennisspillet og/eller undgå skader.

Læs mere om konceptet, trænerkategorier, form og priser her


Hvis du har spørgsmål så kontakt gerne Carsten på 3010 0458


Davis Cup is coming to town 

Davis Cup is coming to town 😊.


Siden tennishallen i Holbæk Sportsby kun var et stålskelet, har vi slået på tromme for at få Davis Cup til Holbæk. Nu er det nu.

Køb presale weekendbilletter til spotpris 100 kr./50 kr her fra 29/1, kl. 12 til 6/2 her

Bemærk at der til den samlede pris bliver tillagt et mindre billetgebyr.

Husk at du stadig har mulighed for at melde dig som frivillig til denne drømmeevent.

Udfyld Podio formularen fra Dansk Tennisforbund her

Kom og se med når Holger Rune, Frederik Løchte Nielsen og de andre gæve gutter spiller mod Puerto Rico på hjemmebane i Holbæk Sportsby d. 6 og 7. marts 2020.

Sidst Danmark spillede landskamp i Holbæk var i 1992 mod Kenya hvor vores cheftræner, som senere i sin karriere selv spillede Davis Cup, var bolddreng 🎾
.
Læs mere om landskampen her: https://tennis.dk/davis-cup-indtager-holbaek/


Vi glæder os enormt til, at alle os medlemmer, frivillige og ansatte fra Holbæk Tennis & Padel Klub sammen med DTF, Holbæk Kommune og Holbæk Sportsby skaber en kæmpe dansk succes 💪.


Vi håber, at rigtig mange af jer vil komme og støtte massivt op og klappe Danmark til sejr 👏Foto: Spiller Holger Rune, 16 år (Foto: Morten Olsen)

 

 

 Klubturnering inde 
Klubturnering.

Klk HER for at læse invitationen til første klubturnering i Holbæk Sportsby.

 

Så blev klubturneringsprogrammet færdigt og er tilsendt via mail.

Som I kan se er enkelte rækker blevet lagt sammen, ud fra synspunktet at de ellers ikke ville blive til noget grundet for få tilmeldte.

 

Aflyste rækker:

Damesingle C: Emma

Herredouble mester: Mohammad/Henrik

 

Vi er overbevist om, at I får nogle gode kampe, og husk at det vigtigste med turneringen er at få nogle gode kampe, gode sociale oplevelser og stemning i klubben.

 

Regler:

Der spilles med egne bolde, bedst af 3 sæt med match tie break i 3. sæt.

En vunden kamp giver 2 point

En tabt kamp giver 1 point.

Ved pointlighed går den med flest spillede kampe i puljen videre

Finalerne spilles i weekenden 4-5 april. Finalerne vil blive nr. 1 mod nr. 2 i puljen, dog med den undtagelse at i den ene række, hvor der er 2 puljer er det de 2 1’ere der spiller finale mod hinanden

 

Med håb om at alle får nogle rigtig gode oplevelser

God fornøjelse

 

Eva & Casper

 


Senior aktivitetsudvalg 

Kære medlemmer

Vi etablerer et nyt senior aktivitetsudvalg.

Har du lyst til at være med til at sætte dit præg på kommende sociale og sportslige aktiviteter i Holbæk Tennis & Padel Klub, så kontakt en af undertegnede:

Janne Madsen Tlf: 21907575

Claus Jürgsensen Tlf: 42300183

Ulrik Christensen Tlf: 26126198

eller skriv til klubchef@holbaektennis.dk

 

Med venlig Hilsen

Janne, Claus og UlrikJubilæumsfest 
 Kære medlemmer
 
Grundet corona situationen og de fortsatte restriktioner dette medfører, er vi desværre nødsaget til at aflyse 100 års jubilæumsfesten d. 3 oktober. Vi håber istedet at kunne afholde et brag af en fest i foråret 2021.
 
Mvh
 
Bestyrelsen og klubteam


Indvielse af Sportsbyen 

INDVIELSE AF HOLBÆK SPORTSBY FREDAG DEN 21. JUNI 2019

Åbningsløb Kl. 15:00: Løb (3 km) for børn og voksne med borgmester fra Absalon Skolen til Holbæk Sportsby Kl. 15:30: Holbæk Garden og Cirkus Kæphøj underholder ved Holbæk Sportsby

Snoren klippes Kl. 15:50: Tale ved borgmester Christina Krzyrosiak Hansen – "klip af snor" – tale ved direktør Carsten Damgaard på stadion Oplev Holbæk Sportsby Kl. 16:00: Padel med den dobbelte danmarksmester og landsholdsspiller Tore Deleuran Skjold + Bordtennis – oplev den mangeårige danmarksmester Allan Bentsen Kl. 16:15: Miniforedrag med læge Jerk W. Langer i Holbæk Kommunes Sundhedscenter i Sportsbyen (foredraget gentages kl. 17:15) Kl. 17:00: Show med Nuclear Devils Drumband – straffesparkskonkurrence med HB&I – show med Holbæk Garden

Officielt aftenprogram Kl. 17:50: Holbæk Garden marcherer med publikum ind i Multihallen Kl. 18:05: "Publikumsopvarmning" Kl. 18:15: Taler ved borgmester Christina Krzyrosiak Hansen og direktør Carsten Damgaard Kl. 18:30: Fællessang: "Der er et yndigt land" Kl. 18:45: Opvisning ved Jernløse Gymnastikforening og Holbæk Gymnastikforening. "Basketshow" med Holbæk Basket Klub Opvisningskamp: Kl. 19:30: Opvisningskamp på tennisbanen med de tidligere Davis Cupspillere og danmarksmestre Mik Ledvonova og Martin Pedersen2. division Øst Damer Holbæk-Herlev 

Kr. Himmelfartsdag spiller Holbæk bedste damer/stjerner mod Herlev i 2. Division Øst.
Vores damer er kommet rigtig flot fra start i 2. Division øst. For at fortsætte den gode stime af sejre ville det være super dejligt med opbakning fra klubbens medlemmer/familie, samarbejdspartnere og venner, hvorfor Damerne håber på stor opbakning.
Det bemærkes at damerne i indeværende sæson har opnået nogle super flotte resultater.
Der lægges ud med 4 singler med Kampstart kl. 10.00
Umiddelbart herefter spilles 2 doubler.

Vi ses kr. Himmelfartsdag kl. 10.00 😊

Venlig hilsen
Knud NielsenFlytning til Holbæk Sportsby 
 

Praktisk information til alle medlemmer

 

På den ekstraordinære generalforsamling onsdag d. 30/10-2019 bemyndigede generalforsamlingen bestyrelsen til at flytte alle klubbens indendørs aktiviteter til tennishallen i Sportsbyen med virkning fra 1.11.2019, uagtet at kravene til udendørsfaciliteterne samt andre forhold endnu ikke er opfyldt. Der deltog 128 medlemmer. 119 stemte for, 4 blanke stemmer og 5 stemte imod.

Bestyrelsen vil fortsat følge op på fejl og mangler som beskrevet i de af Holbæk Kommune udarbejdede funktions- og kontraktkrav til Sportsbyen, og som er evalueret af klubben i notat af 18.09.2019.

Vi er klar over, at det er med kort varsel. Bestyrelse og klubteam er i fuld gang med at planlægge det praktiske og opfordrer generelt til hjælpsomhed, opbakning og forståelse undervejs i flytteprocessen.

 

Holdkampe

Allerede i weekenden er der fuld gang i aktiviteterne i tennishallen i Sportsbyen.

Både herrer og damer spiller mod Brøndby Strand i 2. Division øst.

Vi håber at få en god opbakning til lørdagens underholdende holdkampe.

 

Herrernes holdkamp er programsat med start kl. 10.00.

Damernes holdkamp er programsat med start kl. 13.00.

 

Herefter spilles alle holdkampe indendørs i Sportsbyen.

 

Junior- og seniortræning samt Drop in

Træning resten af ugen og drop in i weekenden foregår som hidtil på Højen. Fra mandag d. 4. november og frem foregår alle træningsaktiviteter, drop in mm. i Holbæk Sportsby. Tilskuere til træning og holdkampe forventes at opholde sig i klubzonen på 1. sal.

 

Banebooking

I skal som medlemmer fortsætte med at booke baner fuldstændig uændret i tennisklubbens bookingsystem. Vi arbejder på at få flytte bookingskærmen ud til Sportsbyen, men der kan være en periode hvor I kun kan booke baner via egne skærme på PC eller mobil. Banen tættest på receptionen er nummer 1 og så fremdeles. Bane 4 er ud mod det udendørs tennisanlæg.

 

Omklædningsrum og skabe

Der er fælles omklædningsrum i midten af Sportsbyen på den anden side af gangen overfor tennishallen. Man kan for 250 kr. om året købe et armbånd, som giver adgang til et skab (man finder et ledigt skab og bipper med armbåndet). Udgangspunktet er ellers at man tager sine ting med sig ud til banen, når man har klædt om.

Har du spørgsmål til ovenstående eller noget du gerne vil hjælpe med, så kontakt Ole Bindslev på 2872 5816, Carsten Højerslev på 3010 0458 eller Preben Sørensen på 4252 1612.

Mvh Bestyrelse og klubteam.Mail problemer 
MAIL  PROBLEMER:

Flytning af vores "holbaektennis.dk" domæne til ny udbyder (med mere plads) er nu afsluttet, og alt skulle være oppe at køre igen.

Vi hører dog ofte, at medlemmerne ikke modtager de mails, vi udsender til Jer alle.

Der kan være flere forklaringer på dette - men nu har jeg lavet en vejledning, som angiver hvordan man kan sikre, at vores mails i det mindste ikke strander i udbyderens spamfilter. Kaldes også "Whitelisting".

Så hvis DU ikke synes at modtage mails fra klubben, når andre gør, så prøv at følge denne vejledning trin for trin.

Link til vejledningen her.

Bruger du Outlook? Læs her en vejledning til opsætning af spamfilter i Outlook: https://proximo.dk/spam-filter-outlook/?fbclid=IwAR3tUp7cIzmaVU8sZ_Rw2wU-UGMwC9WtXhv-ivrly1PDoiaM542RWMW_LGU


mvh Preben S. / medlemsadm.


Holbæks bedste damer... 

Lørdag den 20. Juni 2020 spiller Holbæk bedste damer mod Brøndby Strand i 2. Division Øst pulje 2.

 

Damerne kom rigtig flot fra start den 13. Juni ved at vinde med 5 - 1  over ATK Amager.

 

For at fortsætte den gode linje vil det være dejligt med god opbakning fra klubbens medlemmer/familie, samarbejdspartnere og venner.

Damerne håber på en god opbakning. 

 

Dagens Program

Opvarmning fra kl. 10.00

Kampstart kl. 10.30
Der lægges ud med afvikling af de 4 singler.

Mellem singler og doubler vil der være 30 minutters pause
Umiddelbart herefter spilles de 2 doubler. 

Vi håber at se jer på lørdag den 20. Juni ved 10 tiden.Venlig hilsen 
Knud NielsenPadel tilbud 
Udsendt til alle "padel-only" medlemmer d. 30/4-20:


Kære padel only medlem

På grund af Coronasituationen var vi tidligere i april nødsaget til at opkræve kontingenter uden en forudgående godkendelse af kontingentsatser på klubbens generalforsamling, da denne måtte aflyses.

Det ER tilladt at opkræve kontingenter uden generalforsamling. Men på et webinar med DGI’s jurister blev vi opmærksomme på, at det KUN må være uændrede kontingenter. Da vi sidste år havde et kontingent på kun 200 kr. er det altså det vi opkræver nu for 2020 (i stedet for de tidligere fejlagtigt opkrævede 500 kr.).

Det endelige kontingent skal derfor besluttes når det bliver muligt at afholde en fysisk generalforsamling. Imidlertid kan vi melde ud nu, at bestyrelsen vil anbefale generalforsamlingen at fastsætte padel only kontingentet for 2020/2021 til 200 kr. for at give jer mulighed for at prøve det af en sæson mere og grundet at nogle måske er økonomisk udfordret pga. Corona.

  • Har du allerede betalt 500 kr., så vil 300 kr. ENTEN blive tilbageført til din Strakskonto ELLER du kan vælge PLUS medlemskab, som qua et unikt samarbejde om en kampagne med vores sponsor FK Sports Nordic inkluderer 1 stk. Tecnifibre Padelbat (junior eller seniorbat) og et rør med 3 padelbolde til i alt KUN 500 kr.
  • Har du endnu ikke betalt, vil du blive opkrævet det korrigerede beløb på KUN 200 kr., som vi vil bede dig om at betale hurtigst muligt. Når du har betalt kontingentet får du som en bonus fra vores sponsor udleveret 3 stk. Tecnifibre bolde uden beregning ved aftale om udlevering i Holbæk Sportsby med klubchef Carsten Højerslev på SMS 3010 0458 eller mail klubchef@holbaektennis.dk  (gælder også hvis du HAR betalt 500 kr, men IKKE ønsker PLUS medlemskabet som beskrevet ovenfor).

Skulle du mod forventning slet ikke have mod på en sæson mere, så bedes du meddele dette til Preben på bogholder@holbaektennis.dk eller 4252 1612.

På forhånd tak og undskyld den ulejlighed, som det har medført.

OBS: Fra og med mandag i næste uge vil padelbane 3 være inddelt i 1½ times bookingmoduler. Padelbane 4 vil fortsat være i 1-times bookingmoduler.  


Bedste hilsner

Klubteam og bestyrelse

Træn tennis i sommerferien 

 

Træning for seniorer onsdag d. 8/7 og torsdag d. 9/7 2020.

 

Onsdag d. 8/7 fra kl. 18-21 er der dømt ren mandeaften med trænerne Mik Ledvonova, Oliver Frederiksen og Christian Lindeborgh

 

Torsdag d. 9/7 fra kl. 18-21 er der dameaften med trænerne Mik Ledvonova, Oliver Frederiksen, Amalie Feldskou og Julie Højerslev.

 

Begge dage er der træning fra 18-20.30 og der rundes af med en øl/vand og gode råd.

 

Der er plads til 16 deltagere pr. aften og tilmelding foregår efter først til mølle princippet på mail: tgvo@outlook.dk senest søndag d. 5/7.

 

Pris pr. aften: 200 kr.

 

Hvis der er spørgsmål kan vi kontaktes på 9330 2829 eller på senioransvarlig@holbaektennis.dk

 

Mvh

 

SeniorudvalgetEkstraordinær generalforsamling 
Klubben afholdt d. 26/6-2019 ekstraordinær generalforsamling ang. udflytning til Holbæk Sportsby.

Referat fra denne samt efterfølgende kommunikation med Holbæk kommune findes under "Om HTK" / "Generalforsamlinger"  (kræver log-in).
Opdateres i takt med yderligere kommunikation.

Seneste update er fra 12/9
.

Generel information om situationen er udsendt til alle medlemmer via mail d. 10/7, og kan også læses her.


Årets tennisbrag i 2. division Holbæk-Ryvang 

Kom og støt førsteholdet til Årets tennisbrag på Højen lørdag d. 18. november kl. 12

Dagens program:


10-11.30: Familie skum-tennis med Mik Ledvonova samt Voksenintro kl. 10-11


12.00:     2. division Øst holdkamp Holbæk- TK Ryvang, 3 første singler.

Holbæks hold: Mik Ledvonova, Oliver Frederiksen, Henrik Nielsen, Marcus August Christiansen og Jesper Pløger


13:30:      Lækre julesandwiches for en 20’er inkl. drikkevarer, kaffe og kage


13.30 -     Afgørelsens time med 4. single og de 2 doubler


16.30: -    social 2i1 turneringer hvor ALLE kan være med uanset alder og niveauJulefrokost 
Invitation til julefrokost d. 16. november 2019 - se invitation her.


  


Tennissportens Dag 2019, lørdag d. 4. maj 
Tennissportens Dag 2019 , lørdag d. 4. maj, kl. 10-15

Program:

Kl. 10.00           Hygge med kaffe og et stykke morgenbrød.

Kl. 11.00           Opvisningskamp med bl.a. Jern Henrik og Oliver Speedserver

Kl. 12.00          Tapas, jordbær, champagne, øl og vand mm.

Kl. 13.00           2i1 doubler fora alle.

Kl. 14.00           Fri tennisleg på banerne

Man må meget gerne melde sin ankomst her og deltager så i lodtrækning om tennispræmier

Se indbydelse her
Persondata forordningen 

Beskyttelse af medlemmernes persondata.

Holbæk Tennis & padel klub har i samarbejde med DGI og Globus Data, og efter yderligere vejledning fra bl.a. Holbæk kommune, nu opdateret vores persondata politik, så den lever op til de nye EU-regler, gældende fra 25. maj 2018.

Den vedtagne politik kan alle medlemmer læse ved at klikke på fanebladet "Om HTK (incl. persondata politik") øverst på denne side, og derefter på "Vedtagne politikker", som I efterfølgende finder i venstre margen.


I tilfælde af spørgsmål omkring dette, er I velkomne til at rette henvendelse til undertegnede.


På bestyrelsens vegne

Preben Sørensen (medlemsadministrator)

bogholder@holbaektennis.dk
tlf 42521612MobilePay 
MobilePay til erhverv - og dermed for vores klub - er ændret en smule, således at man fremover kun skal indtaste et 5-cifret nummer.

Holbæk tennisklubs MobilePay nummer er nu:

41841.

Det er naturligvis vigtigt, at man altid angiver hvad en betaling vedrører, hvis man benytter denne mulighed (tryk på "skriv besked" og indtast hvad det drejer sig om).

MobilePay kan benyttes til "ad-hoc betalinger", som f.eks. boldkøb, gæstespil, pizza-aftener og lign. - men helst IKKE til kontingenter, 
træningsgebyrer eller andre større betalinger, som er opkrævet gennem halbookingsystemet, da en betaling med MobilePay ikke automatisk udligner en faktura i halbooking.


mvh 
Preben Sørensen / kasserer mm.


RETRO tennisevent i Holbæk Tennisklub 
RETRO tennisdag og aftenfest for ALLE lørdag d. 2 september, kl. 15 til ?

Sæt kryds i kalenderen. Måske husker du det gamle klubhus, Davis Cup på Centre Court mod Kenya med Mik som bolddreng og Kenneth Carlsen som spiller. Og fra tidligere tennislegenderne Bjørn Borg, Ivan Lendl, Jimmy Connors og John McEnroe. Og tennisens storhedstid i Danmark. Vi inviterer dig til RETRO tennisdag med masser af aktiviteter og alle er velkomne. Tennisturnering med træketsjer, servekonkurrence, lodtrækningspræmier som f.eks. billetter til den nye film BORG i Kulturbiografen, kåring af mest troværdige OLD SCHOOL deltager, jordbær fra Frugtboden og boblevand til deltagere, spisning om aftenen med 80'er musik og måske lidt dans. PRIS: 100 kr for voksne og 60 kr. for børn.

Se invitation som PDF her

Tilmeld dig/jer her:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSev_R4p_rACisFQkHMQPiCHNvGYuG2I_4Wcwvk5Qah2zYsYCA/viewform


Psst. Og spred budskabet og find det klassiske tennistøj, pandebåndet, de hvide bolde og træketsjeren frem. Se hvad der gemmer sig bagerst i skabet :-)

Se foreløbig deltagerliste pr. 23. August her


Udendørs tennis 

GRØNT LYS for udendørs tennis.

Så kom den endelige godkendelse fra kommune og sundhedsmyndigheder, som åbner for igangsætning af udendørs tennis i Sportsbyen - under visse forudsætninger.

De første baner er klar, og vi har åbnet for booking. Der kan spilles på udendørs baner fra og med i morgen, fredag d. 24/4 kl. 12. I første omgang på Center court og bane 1 - 4. Begge vores padelbaner er også åbnet. Øvrige baner vil følge efter ganske snart.

Husk det er helt nye baner, så pas godt på dem, fej grundigt, og reparer evt. opståede huller. 

Med hensyn til padelbanerne, så er der nu hængelås på begge baner. Koden til disse er intern og ikke at offentliggøre her - men hvis man ved hvilket år vores klub blev stiftet, så er man et godt skridt på vejen...ellers kontakt én af undertegnede.

Husk at I kun kan booke hvis I har et gyldigt og betalt medlemskab. Indeværende sæson udløber jo 30/4 - så hvis man ikke har betalt for næste sæson, kan man ikke booke fra 1/5.

Som I ved er der jo nogle meget strikse regler, som skal overholdes, for at undgå smittespredning. Klik på nedenstående link fra DTF, læs det grundigt - og overhold reglerne:

https://tennis.dk/anbefaling-udendoers-baner-corona/

Læg mærke til ankomstreglerne. Kommer I for tidligt, vent på parkeringspladsen til spillerne før Jer har forladt banen, hvilket de skal gøre 5 minutter før tiden er gået. Overvej evt. at booke 2 timer i træk, så I er sikre på at kunne fuldføre en hel kamp. Bookingsystemet er sat op til dette.

Der vil blive lagt nogle instruktionsvideoer på klubbens facebook side: https://www.facebook.com/pg/Holb%C3%A6k-Tennis-Padel-Klub-161222943911866/videos/?ref=page_internal  hvor man kan se hvorledes reglerne kan overholdes.

Vi kan ikke understrege nok vigtigheden af at overholde reglerne, primært af hensyn til smitterisikoen. 

Så hjælp hinanden til at huske på reglerne hele tiden, brug den sunde fornuft - og nyd at være tilbage på gruset i det fine forårsvejr.

 

mvh

Bestyrelse og klubteam

 

 Adidas klubtøj 

Så kan du igen bestille Adidas klubtøj

Adidas shorts, nederdele, t-shirts og/eller træningsdragt med HTK-klub logo og dit eget navn på.

Træningsbukser til børn for 250 kr. og voksne 275 kr. Træningsoverdel 350 kr. for børn og 375 kr. for voksne.
Shorts, skirts og t-shirts 150-200 kr. for børn. 200-250 kr. for voksne. Navnetryk pr. stk. 50 kr.

Se alle priser og Download bestillingsseddel her

Der ligger også bestillingssedler i klubben. Fra mandag d. 6/2 til fredag d. 17/2 kan du prøve tøjet i klubben.
Kontakt klubchef Carsten Højerslev i klubben, på klubchef@holbaektennis.net eller på mobil 3010 0458.Ny klubchef i Holbæk Tennisklub 
Ny klubchef i Holbæk Tennisklub

Carsten Højerslev er ansat som Klubchef i Holbæk Tennisklub fra 7. november 2016.

Med reference til bestyrelsen får Carsten ansvar for ledelse, drift og udvikling af HTK i samarbejde med øvrige ansatte, udvalg og andre frivillige i klubben. Se mere detaljeret beskrivelse af Carstens fremtidige rolle i HTK her.

Kort sagt bliver Carsten også medlemmernes daglige kontakt i Holbæk Tennisklub.

Vi byder Carsten velkommen og glæder os til samarbejdet, som vi er sikre på vil blive en stor gevinst for alle klubbens medlemmer.

Carsten kan kontaktes på klubchef@holbaektennis.net eller mobil 3010 0458

Sportslige hilsner fra Bestyrelsen i HTK

 


Online HjælpLuk
ENTRY NOT FOUND
Udviklet af  Globus Data ApS    |   Cookie politik Holbæk Tennis & Padel klub ONLINE BOOKING, | Tlf.: 3010 0458 | CVR: 84511617